Tillbaka

Bila på egen hand i Namibia


Till hösten utökar KLM sitt ruttnät och börjar nu flyga på Windhoek i Namibia. Med tre avgångar per vecka, blir detta ett mer tillgängligt och intressant resmål för många! I och med att man i Namibia även använder valutan sydafrikanska rand (ZAR), och att denna valuta för tillfället är ytterst förmånlig för oss svenskar, är det ett mycket bra tillfälle att resa hit. Namibia erbjuder en trygghet som land vilket gör att det är en underbar destination att resa till. Vandra på sanddynorna i Sossusvlei och ta del av en fantastisk utsikt. Åk ut på säl och delfinsafari i Swakopmund och njut av spännande safari i Etosha National Park där ni har chansen att se den utrotningshotade svarta noshörningen.

På detta kör-själv-paket i Namibia får man under 10 dagar/9 nätter chansen att stifta bekantskap med Namibias fantastiska variation av landskap. Med förbokade hotell kan man i lugn och ro njuta av dagarna som erbjuder några av Namibias höjdpunkter
Bila på egen hand i Namibia
Pris från: 19 985 kr per person inkl. flygVill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev