Tillbaka

Vi tycker att detta var en fantastisk resa på alla sätt


Vi tycker att detta var en fantastisk resa på alla sätt!

Allt fungerade oklanderligt, och helt utan missöden. Ressällskapet kunde inte varit bättre. Vår grupp var liten, så det kändes som om vi blev som en familj. Att dessutom få Andreas Karlsson som guide var en ynnest. Inte nog med att han är väldigt trevlig och sympatisk, utan även oerhört kunnig inom i princip allt som har med Afrika att göra.

Safarin i Entabeni var perfekt, även om vi missade leopard och buffel av Big 5. Dock såg vi massor av andra djur, inkl gepard. Ravineside Lodge kändes riktigt bra.

Därefter åkte vi till Mocambique, som bekant. Som badort var själva Vilankulo inte så imponerande, men det var en fin strand att ta morgonpromenader på. Båtutflykter till öarna utanför tog oss dock till härliga tropiska stränder. Vi gillade att besöka Mocambique som ett annorlunda och nytt land för oss, och vi gillade också hotell Casa Rex. God standard, lagom stort och lagom pretentiöst. Väldigt god mat. Kul att halvpension innebar att vi kunde välja fritt i hela menyn, helt utan restriktioner. Det är nog ganska ovanligt, tror jag. Ingen i gruppen var dock någon storätare så vi var ganska modesta kunder för dem.

Vi tvekar inte ett ögonblick att rekommendera resan till vänner, kollegor och bekanta.

Tack!

Peter (Sydafrika och Mocambique december-januari 2018-19)Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev