Recensioner från våra kunder

Vi är glada och tacksamma för alla fantastiska recensioner vi har fått från kunder genom åren. Vi samlar aktivt in recensioner via Reco, eftersom vi anser feedback från kunder vara ovärderlig för vår utveckling som företag. Vi använder er feedback för att ständigt utvecklas och bli bättre. Vi är stolta över att vi har ett snittbetyg på 4,7 av 5 och att vi blivit rekommenderat företag hos Reco två år i rad. Vi siktar naturligtvis på att bli rekommenderat företag varje år.

 

Nedan följer ett urval av recensioner som samlats in via

Vi har under åren också fått många trevliga mail från kunder som skrivit till oss för att berätta om sin resa, oftat ganska snart efter att de har kommit hem. Dessa mail och kommentarer har vi samlat på denna sida.

Recensioner

 

Nedan finner ni ett litet urval av de hundratals recensioner vi fått in och samlat in från kunder. För oss är det viktigt att vara transparenta och visa vad våra kunder tyckte om sin resa med oss. Vi använder oss i första hand av Reco för att samla in recensioner. Notera att vi inte har möjlighet att rensa bort några recensioner från Reco. Läs alla kunders omdömen om oss på dessa olika plattformar:

Såhär arbetar vi med recensioner

 

Feedback från våra resenärer är viktigt för oss. Det är också viktigt för oss att vara transparenta. Vi använder oss därför av en extern tjänst för att samla in recensioner av resor. De som har rest med oss får kort efter hemkomst ett mail med en uppmaning att skriva en recension av sin reseupplevelse. Dessa recensioner publiceras sedan på vår sida på Reco.se. Vi har inte möjlighet att rensa i recensionerna och kan alltså inte ta bort en eventuell dålig recension. Detta är viktigt för transparensen gentemot kunder. Ni ska kunna lita på recensionerna på nätet.

 

Ibland skriver kunder recensioner om sin resa på Facebook och/eller Google.Oftast skrivs dessa recensioner utan att vi i förväg vet om det.

 

Har ni frågor kring hur vi arbetar med feedback från kunder och recensioner är ni varmt välkomna att höra av er till oss.

Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev