Restyper

okavango mororo

Guidade resor med engelsktalande guide

Guidade rundresor  i samarbete med våra partners i Afrika och gästerna kan vara från hela världen, ett perfekt tillfälle att träffa nya människor! Alla dessa resor leds av professionella guider med stor kunskap och erfarenhet av resmålen som besöks. Resorna har fasta avresedatum.

Se resor

Guidade resor med svensktalande guide

Guidade rundresor som har svensktalande guider. Vi har våra fantastiska resor med guider som verkligen ger ett enormt mervärde till er resa med sina kunskaper och sin erfarenhet, som vi är stolta över att samarbeta med. Dessa resor har avgångar på fasta datum.

Se resor
Rovos Rail

Tågresor

Tågresor med Rovos rail i Afrika

  Upptäck Sydafrika med elegans och stil ombord på Rovos Rail. Upplev den ultimata lyxen med historisk charm medan du reser genom Sydafrikas vackra landskap. Från den magnifika Kapstaden till det vilda Kruger National Park, låt Rovos Rail föra dig på en resa fylld av oförglömliga upplevelser. Boka din plats på ett tåg som kombinerar bekvämlighet, service i världsklass och äventyr längs vägen. Upplev Sydafrika som aldrig förr med Rovos Rail.   Drömmer du om en resa fylld av glamour och äventyr? Då är Rovos Rail i Sydafrika det ultimata valet för dig! Kliv ombord på detta ikoniska tåg och låt dig svepas med på en resa genom Sydafrikas magnifika landskap i en atmosfär av oslagbar lyx och elegans. Med Rovos Rail får du inte bara en resa, utan en upplevelse för livet. Njut av förstklassig service och bekvämlighet medan du korsar landets vidsträckta savanner, passerar dramatiska bergskedjor och utforskar spännande städer.   Varje detalj är noggrant planerad för att ge dig den ultimata lyxupplevelsen. Från de eleganta vagnarna till de utsökta måltiderna tillagas av erfarna kockar, varje ögonblick ombord på Rovos Rail är en njutning för alla sinnen. Oavsett om du reser på en kortare sträcka eller tar dig genom hela landet, kommer Rovos Rail att föra dig på en resa som du sent kommer att glömma. Upplev Sydafrika på ett helt nytt sätt och låt Rovos Rail skapa minnen som varar för evigt. Boka din plats idag och låt äventyret börja!   Läs mer om Rovos rail här  

Reseförslag

Samtliga reseförslag är endast exempel och kan skräddarsys helt enligt dina önskemål gällande destinationer, antal dagar och upplevelser.

Se resor
romantisk middag på stranden

Bröllopsresor

På denna sida har vi samlat några förslag som sätter en extra lyx på resan till Afrika. Det är resor med lite exklusivare boende, unika miljöer och lite extra allt. På er bröllopsresa vill ni säkert ha något alldeles speciellt så därför ser vi detta som förslag att utgå ifrån, naturligtvis hjälper vi er att skräddarsy resan så att den blir perfekt, utifrån era önskemål. Kombinationen av vacker natur, oförglömlig safari, smakrik mat, goda drycker, intressant kultur samt sol och bad erbjuder länder i Afrika den perfekta balansen mellan aktivitet och avkoppling.

Se resor
Stellenbosch vingård

Vinresor

Vin från Sydafrika blir mer och mer populärt i Sverige. Sydafrika har alla förutsättningar för att göra goda viner med sitt medelhavsklimat, varierande jordmån, höjd och landskap för vinodling. Landet är den nionde största vinproducenten i världen med över 4 000 vinproducenter i landet och vingårdarna sträcker sig över gigantiska områden. Blå himmel, böljande rader av vinrankor och vingårdar med höga berg i bakgrunden. Inte undra på att vinturismen i Sydafrika bara växer. Exporten likaså. Sydafrikas viner uppskattas över hela världen. Ett besök ut till vindistrikt kan göras som dagsutflykt från Kapstaden, eller varför inte stanna några nätter i någon av vindistriktets mindre städer, mysiga universitetsstaden Stellenbosch, gourmethuvudstaden Fransschoek eller Paarl, Sydafrikas tredje äldsta stad.

Se resor
golfspelare i Sydafrika

Golfresor

Några av de bästa golfspelarna i världen kommer från Sydafrika och landet har en lång golftradition och därmed mycket att visa upp. Flera av de mest hänförande och spektakulära banorna finns runt Western Cape och Kapstaden, som är en bra bas att utgå ifrån. Spela på Links banor vid Atlanten med Table Mountain som bakgrund eller slå nerför Kikuyas fairways i Stellenbosch, där vingårdarna är alldeles bredvid och avsluta efter 18:e med en vinprovning. Vi kan även ordna golfspel på den mest exklusiva banan som också är nummer ett i Sydafrika, Leopard Creek Golf Course som normalt är stängd för gästspelare.

Se resor

Familjeresor

På denna sida presenterar vi några av våra resor som är speciellt framtagna för er som vill resa med hela familjen. Ta med barnen och eller tonåringarna på en spännande och upplevelserik resa till Sydafrika, Kenya, Tanzania, Zanzibar, Mauritius eller något annat av våra familjevänliga resmål.   Södra och Östra Afrika är perfekta resmål för barnfamiljer eftersom det inte är någon, eller mycket liten, tidsskillnad mot vår. Människorna som bor här är tycker mycket om barn och omhändertagande. Resmål, lodger och aktiviteter är valda för att passa resenärer i alla åldrar.   Resorna är förslag på upplägg så kontakta oss gärna så skräddarsyr vi en resa som passar just din familj, vare sig det är safari eller strandliv.

Se resor

Konferensresor

En konferens i Sydafrika är alltid mer berikande än på hemmaplan av många skäl. Kapstaden brukar vara det naturliga valet för konferensresor beroende på det rikliga utbudet av hotell, konferensmöjligheter och aktiviteter. Men Sydafrika har givetvis andra landsdelar som också erbjuder perfekta förhållanden. Varför inte en konferens i Krugerparken som kan kombineras med spännande safariupplevelser? I mer än tio år har vi arrangerat konferensresor och temaresor till Sydafrika och vi hjälper er och ert företag med totalarrangemanget för en lyckad företagsresa till Sydafrika. Allt från flygresor, lokala transporter, boende, konferens och kurslokaler, måltider, underhållning till alla specialönskemål som tänkas kan.

Se resor
John Molelly safariguide

Safariresor

Safariresor är en av de mest lockande upplevelserna i Afrika och utgör hjärtat av den afrikanska resan. Hos oss kan du skräddarsy din safariresa till några av de mest ikoniska platserna, inklusive Krugerparken i Sydafrika, Serengeti i Tanzania, Masai Mara i Kenya, Botswana och Namibia och andra lika fascinerande platser i södra och östra Afrika. Välj mellan olika alternativ för boende under din safariresa, från lyxiga safarilodger till enklare boenden. Våra skräddarsydda safariresor ger dig möjligheten att uppleva de imponerande migrationerna, det fascinerande djurlivet och närkontakt med naturen på ett sätt som är svårt att föreställa sig. Med vårt erfarna team av guider och experter kan du vara säker på att varje detalj är perfekt ordnad, från boende i lyxiga lodger och safaricamps till spännande game drives.   Nedan finner du ett urval av safariresor som kan skräddarsys efter eget önskemål.

Se resor

Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev