Tillbaka

Det är glädjande att allt fler vill upptäcka mer av Afrika!


Det är glädjande att allt fler vill upptäcka mer av Afrika. Vi som har bott, jobbat och gjort otaliga resor på kontinenten vet ju att här finns så otroligt många och olika former av naturupplevelser, kulturer, matupplevelser och inte minst fantastiska människor. Är du nyfiken på Afrika eller redan gjort några resor och vill upptäcka lite bortom allfartsvägarna? Ring eller maila oss så gör vi det som vi brinner för – hjälper dig att få ut det bästa av din Afrikaresa. Några tips får du nedan och mycket mer inspiration hittar du på vår hemsida. Glad afrikaplanering!

Sydafrika – den perfekta destinationen
 

Sydafrika är en perfekt destination för alla. Den växlande och magiska naturen kommer slå dig med häpnad. På några timmar kan du att få se öken, savann, vindistrikt, vattenfall, dalar och höga berg. Ett fantastiskt land för de som tycker om att vandra och cykla samtidigt som man enkelt kan hyra bil. Sydafrika erbjuder mängder med sevärdheter, semesterorter, spännande safariupplevelser och oändligt med vingårdar. Allt till förmånliga priser och i ett härligt klimat. Läs om våra reseförslag här
Denna otroligt populära destination brukar snabbt bli slutsåld runt jul och nyår, som tur är har vi fortfarande bra flygresor och kan hjälpa dig att skräddarsy en resa efter dina önskemål.
Pris från:  24 985 kr per person inkl. flyg

Kapstaden, Krugerparken & Mocambique.
En guidad resa – flera upplevelser
 

Letar du efter den perfekta resan där du inte behöver välja utan får uppleva kultur, natur, djur och sol och bad i ett? Då är detta resan för dig. Med start i Kapstaden, den äldsta staden i Sydafrika som kärleksfullt kallas för ”the Mother city”, där bergen, stadslivet och de lummiga och inbjudande vindistrikten välkomnar er. Fortsätt resan med att söka efter de vilda djuren i Krugerparken. Där kan du somna till ljuden av nattaktiva djur som leker och jagar för att vakna till utsikten över floden dit djuren kommer för att dricka och bada. Åk vidare till vackra Mocambique för att avsluta med sol och bad i spännande natur.
Avresa 25 december, 2016
Pris: 45 985 kr per person inkl. flyg
Läs mer och boka här

Safari & Strand i Tanzania – Nyårsresa
 

Tanzania är ett djurparadis som erbjuder upplevelser du sent kommer att glömma. Förgyll ditt nyår med att åka på en guidad tur som bland annat tar dig ner i Ngorongorokratern för att därefter fortsätta sedan till berömda Serengeti National Park med ett rikt djurliv och möjlighet att få ta del av ”den stora migrationen” då nästan 2 miljoner zebror och gnuer förflyttar sig från Kenya till Tanzania. Efter dessa fantastiska upplevelser på land åker ni till Zanzibar och dess vattenvärld med färgglada korallrev. Här kan ni koppla av och njuta av sol och bad och prova på alla vattenaktiviteter ni kan tänka er.
Avresa 25 december, 2016
Pris: 45 985 kr per person inkl. flyg
Läs mer och boka här

The Rainbow Team
 

Gothia Cup är över för i år och Rainbow Team har åkt tillbaka hem till Sydafrika igen. Killarna gjorde en fantastisk insats och vann alla matcher i gruppspelet utan att släppa in ett enda mål. Tidigt i slutspelet åkte tyvärr laget ut efter en hård kamp mot norska FK Varg och resan var över för den här gången. Men det sjungande och dansande laget är redan taggade på att komma tillbaka till Göteborg och Gothia Cup nästa år. Vi ses då! Under tiden kan ni följa dem på deras Facebooksida.
På bilden ser vi Luke September som höll ett tacktal till oss i med att det var vi som sponsrade lagdräkterna. Go Rainbow Team!

 Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev