Tillbaka

Vi har återbetalat alla resenärer


SVT rapporterade i maj 2021 att få företag söker stöd för att kunna återbetala resenärer, detta leder till att resenärer inte får tillbaka alla sina pengar för uteblivna resor. African Tours & Safaris är stolta över att samtliga våra gäster som drabbats har kunnat boka om sin resa eller fått full återbetalning. När många resenärer förlorat sina pengar för att man inte har bokat en paketresa eller för att resebolaget inte kunnat återbetala enligt paketreselagen så har vi alltid hållit våra gäster skadeslösa. Nu är det viktigare än någonsin att man som resenär känner trygghet och bokar sin resa med en seriös och ekonomiskt stabil researrangör.

African Tours & Safaris tillhör Intoit Travel Group som är en av Sveriges största resekoncerner. Intoit är en stark ägare med mycket god ekonomi och African Tours & Safaris står, trots den rådande pandemin, ekonomiskt starka. Vi känner oss därför trygga med att säga att ni tryggt kan boka er resa med oss.

African Tours & Safaris AAA rating African Tours & Safaris logoVill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev