Tillbaka

Trygghet att boka sin resa via African Tours & Safaris


African Tours & Safaris kunder omfattas av vår Trygghetsgaranti vilket innebär att om UD avråder från att resa, så får du som kund avboka utan kostnad.

Våra kunders säkerhet är vår högsta prioritet och situationen med coronaviruset ändrar sig kontinuerligt. Vi på African Tours & Safaris håller oss löpande informerade om situationen på de destinationer som vi arrangerar resor till. När det kommer till beslut angående din resa är det Utrikesdepartementets rekommendationer som vi följer.

Om UD inför en avrådan för din specifika destination kan du 14 dagar innan avresa boka om din resa till annat datum eller annan destination (med ev. rabatter/tillägg). Alternativt kan man få pengarna tillbaka. Allt i enlighet med paketreselagen.

Om ingen avrådan finns för den destination som du ska åka till och du ändå skulle vilja omboka eller avboka din resa så gäller våra vanliga regler, läs mer här. 
Om en avrådan finns för din destination men vi är längre bort än 14 dagar från avresa gäller vanliga omboknings- och avbokningsregler.

Har du frågor kring din resa är du alltid välkomna att höra av dig till oss!
Läs mer om vår Trygghetsgaranti här!Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev