Tillbaka

Vart går din nästa Afrikaresa?


Hoppas ni njuter i den härliga sommarvärmen!
Många passar på att utnyttja ledigheten och de sköna kvällarna till att planera sin nästa resa. Blir det Afrika denna gång? Vi har öppet hela sommaren, så ring eller skicka ett mail så tar vi fram ett upplägg som passar! I detta nyhetsbrev tipsar vi om några av våra favoriter! Kanske något för dig?

Kapstaden, vindistriktet och safari i Kruger

Upplev vackra Kapstaden i kombination med goda sydafrikanska viner och bra safari i Krugerparken. Detta är tre av de mest klassiska resmålen i Sydafrika och en perfekt kombination på 10 dagar/9 nätter.

Pris från: 16 165 kr per person exkl. flyg

Läs mer om upplägget och skicka förfrågan här

Tanzaniasafari med Zanzibar

Få resor kan uppfylla drömmen om Afrika som en safari i Tanzanias vilda natur i kombination med Zanzibars vita stränder och turkosa hav. Upplev flera olika parker och reservat och avsluta sen med sol och bad på Zanzibar. 14 dagar/13 nätter.

Pris från: 32 900 kr per person exkl. flyg.

Läs mer om vad som ingår och boka här

Rovos Rail Golf Safari

Rovos Rail har platser kvar på Golf Safari med avgång 3-11 oktober 2019. Kombinera golf i världsklass med safari som slår det mesta. Njut av fantastisk mat och dryck och få ett minne för livet.

Pris från: 45 500 kr per person exkl. flyg.

Läs mer om golfsafarin och vad som ingår

Botswana och Victoriafallen

Var med om otroliga safariupplevelser med både jeep och båt i Moremi Game Reserve och Chobe Nationalpark och upplev de imponerande Victoriafallen. En resa på 7 dagar/6 nätter som går att förlänga och kombinera med sol & bad.

Pris från: 34 550 kr per person exkl. flyg

Läs mer om resan och skicka förfrågan härVill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev