Tillbaka

Åtta lejon vid jeepen


Hej! Här kommer några rader om resan till Sydafrika.

Tack Ann för att du planerade och arrangerade vår resa till Syd Afrika, så att det blev en sådan härlig upplevelse! Mala Mala,med sitt fanastiska läge, behagliga service och alla djuren blev en helt magisk start. Vi såg Africa´s "Big five"! När åtta lejon gick precis bredvid vår jeep, då vågade vi inte andas. Resan med Rovos Rail från Pretoria till Kapstaden var avkopplande och lyxig.Vi blev ompysslade på bästa sätt.

Den privata stationen och de vackert inredda vagnarna gav känslan av en svunnen tid. I Kapstaden kan man uppleva hur mycket som helst.Staden ligger otroligt vackert och det går lätt att göra dagsutflykter.Table Mountain , Kaphalvön, vindistrikten och botaniska trädgården var underbara utflyktsmål. Besöket på Robben Island och turen till Kåkstäderna visade en mörkare sida av Sydafrika. Kunniga och engagerade guider gjorde besöken mycket minnesvärda. Cape Rainbow Tours, som arrangerade våra utfärder i Kapstaden var duktiga, punktliga och trevliga. De skall också ha stort tack för att allt blev så bra.

Vänliga hälsningar
Inger och Tom Almgren
Ingela och Lars-Göran CarlssonVill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev