Tillbaka

Inspiration och restips inför hösten


Resekväll i Helsingborg 26 maj

 

Inspireras och lär er mer om Sydafrika med afrikakorrespondenterna, journalisterna, tillika våra guider Andreas Karlsson & Görrel Espelund. Vi bjuder in till en resekväll tillsammans med vårt systerbolag Poseidon Travel i Helsingborg torsdagen den 26 maj. Vi utlovar inspirerande berättelser av Andreas & Görrel. Boka resekvällen här!

Rainbow Teams resa till Gothia Cup

Förra året kom “Rainbow Team” från Kapstaden för första gången till Göteborg för att spela i Gothia Cup. Nu är de tillbaka och vi på African Tours & Safaris sponsrar deras lagdräkter. Detta lag symboliserar att det inte spelar någon roll var man kommer ifrån eller vad man har för bakgrund. Tillsammans övervinner man allt. Vi kommer självklart att hålla er uppdaterade på vår facebooksida Ni kan också följa dem direkt på deras facebooksida.

En resa – tre länder. Upplev Namibia, Botswana & Victoriafallen

Besök tre skilda länder på mindre än två veckor tillsammans med en erfaren guide! Upplev fantastisk safari i Etosha National Park och Chobe National Park. Möt lokalbefolkningen och bli berörd av deras livsstil och historia och blicka ut över världens största vattenfall, det mäktiga Victoriafallen. Detta och mycket mer kommer du vara med om under resans gång.

15 dagar inkl. resa

Pris från: 38 985 kr per person inkl. flyg

Läs mer och boka här.

Namibias häftiga höjdpunkter

Namibia är landet med häftig natur med sanddynor, öken och ett fantastiskt djurliv. Under denna resa upplever ni bland annat Sossusvleis röda sanddynor, Fish River Canyons otroliga vyer, Spitzkoppes häftiga granittoppar och nationalparken Etosha med ett underbart djurliv. Nambiba är helt klart ett av Afrikas mest fascinerade land.

16 dagar inkl. resa

Pris från: 29 985 kr per person inkl. flyg

Läs mer och boka här

Safari & Zanzibar – en klassik komibation som funkar i alla lägen

Tanzania erbjuder besökaren safari i världsklass med Serengeti och vulkankratern Ngorongoro som höjdpunkter. Har ni tur och kommer vid rätt tidpunkt på året kan ni också uppleva den stora migrationen då hundratusentals djur flyttar över till Kenya för att söka mat och vatten. Utanför kusten ligger Zanzibar, kryddön som erbjuder kritvita stränder och korallblått hav – kombinationen är oslagbar. 

Priser från: 19 985 kr per person inkl. flyg

Läs mer härVill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev