Tillbaka

Vilka förväntningar har du?


Vilka förväntningar har du?

Vi har alla olika förväntningar när vi ska ut och resa, det gäller om vi bara ska bort över en helg eller om man ska åka på resan för livet. Man vill att allt ska stämma! Vi har också alla olika intressen, vissa vill koppla av på en strand, andra vill ha dagarna fyllda med aktivteter och några vill helt enkelt ha en mix.
Det är därför vi på African Tours & Safaris skräddarsyr er resa utefter era önskemål och intressen.

 

Vi gör Afrika till ditt Afrika.

 

Se till och garantera Sydafrika över jul & nyår

 

Sydafrika är ju en klar favorit just nu bland våra resenärer inte bara för att den Sydafrikanska randen just nu är så förmånlig utan också för att Sydafrika har så mycket att erbjuda.

Se till att redan nu boka upp för garantera sol och spännande äventyr över ju & nyår. Vi har flyg till förmånliga priser och därefter skräddarsyr vi er resa efter era önskemål.

 

Kontakta oss för programförslag

 

Våra guidade rundresor med svensktalande guide

 

Självklart kan man välja att uppleva Sydafrika med eller utan guide. Vill ni bli väl omhändertagna på plats av en guide som känner till Sydafrika utan och innan och som är med er under hela er vistele, så är våra guideda rundresor med svensktalande guide perfekta för er.

 

Läs mer om våra guidade rundresor här

 

 

Unikt äventyr i Kenya

 

Nu är det dags för vår sjunde resa tillsammans med Sven & Linda. Med en redan fullbokad resa i oktober har vi bokat en till avresa i januari. Detta vill ni inte missa!
Detta är en upplevelseresa i massajland med djur, natur, kultur och tillsammans med Linda och Sven som ägnat de senaste 20 åren åt att dokumentera djurlivet och massajkulturen i Masai Mara Kenya möter ni det vilda Afrika och människorna på ett sätt få andra besökare tillåts göra.
Läs mer och boka här

 

Susannes favoriter i Sydafrika

 

Hejsan!
Susanne här på African Tours & Safaris. Jag vill dela med mig av 2 av mina personliga favoriter i Sydafrika:
St Lucia – Ligger ca 2 timmars bilfärd öster om Durban, här har ni även Cape Vidal och Hluhluwe Game Reserve. Drakensbergen – Ett naturreservat som har bergstoppar på över 3 000meter och som tillhör UNESCO World Heritage Centre.

 

Läs mer om Susannes favoriter på vår facebooksida

 Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev