Tillbaka

Dags att planera sommaren?


Äntligen har vi fått känna av lite härligt vårväder och nu närmar sig sommaren med stormsteg. Har du redan planerat er sommarsemester? Vågar man verkligen lita på att vi får en liknande sommar som förra året? Till Afrika kan man resa året om, och för många är det ett perfekt läge att göra det just under sommarsemestern, när man kan vara borta lite längre. I detta nyhetsbrev tipsar vi om bra upplägg för dig som vill resa iväg nu i sommar. Ring oss gärna, så pratar vi mer om vad som passar just era önskemål. Vi gör Afrika till ditt Afrika.

African Tours & Safaris är en av de första researrangörerna i Sverige att klimatkompensera för alla våra kunders resor till 100%. Läs mer här.

Södra Madagaskars höjdpunkter

Madagaskar, den tropiska paradisön i öster. Här blandas olika kulturer, utsökt mat, kulturliv med varierande landskap, endemiska djurarter som de söta lemurerna och vackra stränder.
13 dagar/12 nätter

Pris från: 15 695 kr per person exkl. flyg

Läs mer och boka här

Solsäkra sommaren och res till Mauritius

Semestra på Mauritius året runt! Mauritius har ett varmt klimat året om så säkra din solsemester med en resa till fantastiska Mauritius med hela familjen nu i sommar.
12 dagar/11 nätter.

Pris från: 11 985 kr per person exkl. flyg

Läs mer och boka här

Jambo Kenya Safari & Diani Beach

Upplev några av Kenyas bästa parker, Lake Naivasha, Lake Nakuru och Masai Mara, med fantastisk safari och korta restider mellan parkerna. Safari i jeep, till fots och i båt. En resa till Kenya är inte komplett utan några dagar på en vit sandstrand vid Indiska Oceanen så naturligtvis ingår även sol och bad i Diani Beach. 10 dagar/9 nätter

Pris från: 20 490 kr per person exkl. flyg

Läs mer och boka här

Save the date – Resekväll i Stockholm 16 maj

Nu kör vi på en resekväll även i Stockholm. Vår svenska reseledare Hazze Sandström pratar om sina resor till Tanzania. David Lenefors som startade vårt safariföretag I Tanzania berättar om våra safariresor och vad som gör oss unika och Hanna Wik som har bott i Sydafrika i tre år berättar om våra resor till Sydafrika. Vi kommer inom kort att skicka ut en inbjudan så håll ögonen öppna.

Kontakt oss härVill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev