Tillbaka

Vilken Är din drömstrand?


Vilken eller vilka är Afrikas bästa stränder? Det är såklart en smaksak beroende på vilka önskemål man har. Hur fin sanden är? Hur rent och klart havet är? Är det lätt att ta sig dit? Vad har stranden mer att erbjuda? Önskemålen kan vara många, i detta nyhetsbrev berättar vi om våra favoriter. Vi gör det möjligt för dig att resa till din drömstrand. Låt oss veta dina önskemål så tar vi dig dit.
Kontakta oss bara på 031/164020 eller maila på info@africantours.se Låt drömmen bli sann! 

Gå in på vår hemsida för tips och inspiration!

5. CLIFTON BEACH – SYDAFRIKA

Erbjuder egentligen 4 stränder, Clifton 1-4. Ligger skyddad från vinden längst Atlantkusten i Kapstaden. Härlig "sanden-mellan-tårna-känsla" med en lite kyligare vattentemperatur. Reser man till Clifton reser man till Kapstaden och det är ju en av världens häftigaste städer. Vill du besöka Clifton? Läs mer om möjligheterna här.

4. NOSY BE – MADAGASKAR

Bara att få resa till Madagaskar gör att denna strand kommer på vår topp 5-lista. Sedan att stranden är kritvit, vattnet rent samt att det erbjuds grym snorkling är ju inte fy skam.
Låt oss ta dig till Nosy Be och Madagaskar, läs mer här.

3. FLIC EN FLAC – MAURITIUS

Det finns en anledning varför denna strand är en av de mest populära stränderna på Mauritius. Vattnet är turkost, stranden är vit och varm. Här kan man även få uppleva de mest magiska solnedgångarna.
Låt dig inspireras av våra resor till Mauritius här

2. NUNGWI – TANZANIA

Stranden ligger på paradisön Zanzibar och är öns vackraste strand. Nungwi erbjuder inte bara den vita sanden och det korallblåa havet utan även flertalet aktiviteter och mysiga restauranger.
Läs om våra resor till Zanzibar i kombination med safari här

1. VILKEN ÄR VÅR FAVORITSTRAND?

Besöker man denna strand så räcker det just med denna strand. Inget extra behövs, för den har allt och inget på samma gång. Ett paradis där man bara kan vara.
Nyfiken på vår favorit? Läs mer här!Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev