Tillbaka

Vill du ha något att se fram emot i höst?


Vill du ha något att se fram emot i höst?

Nu när vi är mitt uppe i semestertider med underbara dagar innehållande sol, bad och äventyr, vem vill då tänka på hösten? Men om man hade något att se fram emot, en resa innehållande just sol, bad och spännande äventyr? Då behöver ju inte hösten vara så jobbig att se fram emot. Afrika erbjuder sommarväder året runt så ta en titt på våra resor nedan och se till att även hösten blir fylld av äventyr.

Barfotaliv & Safari i Tanzania
På denna kombinationsresa upplever du sol och bad på Zanzibar samt safari i Selous Game Reserve i Tanzania. Safarin sker i Afrikas största reservat och som det vilda Afrika var för längesen. På Zanzibar bor ni på en avslappnad resort på öns östra del. Välj mellan resor på 7, 10 eller 14 dagar. Pris från 10 070 kr per person
 

Namibia och Botswana med Victoriafallen

Besök tre skilda länder på mindre än två veckor tillsammans med vår svensktalande guide. Upplev fantastisk safari, möt lokalbefolkningen och bli berörd av deras livsstil och historia. Avsluta resan med att blicka över de mäktiga Victoriafallen som ligger på gränsen mellan Zambia och Zimbabwe. Pris från 36 585 kr per person (15 dagar inkl. resa)

Det Stora Äventyret – Kenya & Zanzibar

En upplevelseresa i massajland med djur, natur, kultur och som avslutning – sol och bad på exotiska Zanzibar. Allt detta under guidning av Linda Rasmussen och Sven Zetterlund. På denna resa möter ni det vilda Afrika och människorna på ett sätt få andra besökare tillåts göra. Och du, känn dig lugn, vi undviker helt de platser där incidenter förekommit. Pris från 42 785 kr per person (15 dagar inkl. resa)
 

Vi sätter ihop din drömresa

Även om du vill fylla din resa med aktiviteter eller bara ligga och slappa på stranden så vet ju du vad du gillar och vi vet vad Afrika har att erbjuda. Därför skräddarsyr vi din resa utefter dina önskemål och intressen – helt utan extra kostnad. Allt från flyg, aktiviteter och hotell till att hitta de okända pärlorna, Vi gör Afrika till ditt Afrika!

Kontakta oss så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort
 Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev