Tillbaka

Sol och värme i vinter?


Varför inte se till att få uppleva den härliga sommarvärmen även till vintern? Afrika är en fantastisk kontinent som erbjuder underbar värme under vår vinter och inte bara det, Afrika erbjuder också en stor variation av natur, djur, olika kulturer och de mest varmhjärtade människorna. Nedan kan ni läsa om våra rundresor i grupp, där de flesta har svensktalande guide, och där ni bara kan njuta och blir omhändertagna. Samtliga resor nedan har avgångar över jul och nyår. Självklart skräddarsyr vi också resor efter just era behov. Se till att boka nu innan platserna tar slut så får ni njuta av sol och värme även till vintern!

Kapstaden, Krugerparken & Moçambique

Följ med på en fantastisk resa där vi börjar i Kapstaden för att bland annat besöka Taffelberget, Godahoppsudden och provar viner. Resan fortsätter sedan med tre dagars safari i Krugerparken. Sedan blir det avkoppling med sol och bad på den orörda paradisön Ba­zaruto i Moçambique där vi bor i bungalows i en tropisk trädgård med anslutning till stranden.
Svensktalande guide, 16 dagar med resdagarna.
Pris: 43 985kr per person inkl. flygskatter

Läs mer och boka här

Kapstaden, Garden Route & safari – Sydafrika i ett nötskal

En klassisk Sydafrikaresa som tilltalar alla sinnen. Kapstaden, vindistrikten med vinprovningar och Garden Route där vi njuter av vackra omgivningar, sol och bad och avslutar med oförglömlig safari på det privata reservatet Kariega. Resan går i lugn takt och vi bor minst 2 nätter på de flesta ställen och vi har även ett par dagar på egen hand.
Svensktalande guide, 17 dagar med resdagarna.
Pris: 34 485kr per person inkl. flygskatter

Läs mer och boka här
 

Stora rundresan i Sydafrika

En rundresa som täcker Sydafrikas höjdpunkter. Oförglömlig safari, häpnadsväckande natur i bland annat Drakensbergen vid landet Lesotho och kungadömet Swaziland, vita stränder, sköna vingårdsupplevelser, berömda Garden Route. Vi avslutar i en av världens vackraste städer – Kapstaden. En fantastisk resa för er som vill se Sydafrika för första gången och uppleva allt som man bör se.
Svensktalande guide, 21 dagar med resdagarna.
Pris: 36 485kr per person inkl. flygskatter

Läs mer och boka här
 

Safari & strand i Tanzania
Tanzania erbjuder besökaren safari i världsklass med Serengeti och vulkankratern Ngorongoro som höjdpunkter. Upplev savanner, sjöar, berg och Akacieträden som är så utmärkande för östra Afrika. Under denna rundresa i grupp besöker vi Tanzanias fantastiska parker och reservat med alla dess djur. Vi bor på bra, trevliga lodger under safarin och resan avslutas med avkoppling, sol och bad med all inklusive på ön Zanzibar som ligger utanför Tanzanias östkust.

Engelsktalande guide, 14 dagar med resdagarna
Pris: 39 985kr per person inkl. alla måltider och flygskatter

Läs mer och boka här

Det stora äventyret – Kenya & Zanizbar

Succén fortsätter tillsammans med Linda Rasmussen och Sven Zetterlund. Paret som har ägnat de senaste 20 åren åt att dokumentera djurlivet och massajkulturen i Masai Mara Kenya. Här möter ni det vilda Afrika och människorna på ett sätt få andra besökare tillåts göra. Ni avslutar resan på ön Zanzibar med 2 nätter i Stone Town och avkopplande 5 dagar med all inklusive, sol och bad.
Svensktalande guide, 15 dagar med resdagarna
Pris: 44 985kr per person inkl. alla måltider och flygskatter

Läs mer och boka här


Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev