Guidade resor

Att åka med på en guidad rundtur med duktiga svensktalande samt lokala guider är ett utmärkt sätt att få ut det bästa av Afrikaresan. Du behöver bara slappna av och njuta av resan, vyerna, det fina boendena, maten och de spännande berättelserna.

Vi har skapat ett antal rundresor i grupp med erfarna guider som följer med på hela resan. Dessa resor har fasta avresedatum som du finner här på hemsidan. Hjärtligt välkommen att titta in på de följande sidorna för att hitta inspiration för att förverkliga drömresan till Afrika.

safariresor i sydafrika

Safariresor

Safariresor

Safariresor är ofta det som lockar på en resa till Afrika. Och hjärtat av den Afrikanska upplevelsen har alltid legat i safari. På många av våra resor finns en safariresa med, och naturligtvis kan vi skräddarsy just er safariresa i Afrika som går till Krugerparken i Sydafrika, Serengeti i Tanzania, Masai Mara i Kenya och mindre kända men lika fascinerande safariplatser i södra och östra Afrika.   Vi anordnar safariresor där ni kan välja mellan lyxiga safarilodger alternativt ett enklare boende om så önskas. Med våra skräddarsydda safariresor får du chansen att uppleva de storslagna migrationerna, fascinerande vilda djurliv, och komma nära naturen på ett sätt som är svårt att föreställa sig. Vårt hängivna team av erfarna guider och experter ser till att varje detalj är perfekt ordnad, från boende i lyxiga lodger och safari camps till spännande game drives.   Vi på African Tours & Safaris har lång erfarenhet av skräddarsydda safariresor till några av Afrikas bästa områden. Nedan har ni några förslag på safariresor som är populära hos våra gäster.

Se resor
temaresor

Temaresor

Drömmer du om att spela golf på en av Sydafrikas fina golfbanor, gå en längre vandring eller njuta av informativa vinprovningar! Eller låt resan bli del av upplevelsen genom att färdas med tåg? Kanske vill du ta med familjen på safari? Hur du än vill spendera din semester så är möjligheterna till olika temaresor i södra- och Östra Afrika många. Här är endast fantasin som sätter gränserna! Har du speciella intressen eller om du letar efter en resa till Afrika som du inte kan hitta men som du gärna vill göra och uppleva! Varmt välkommen att höra av dig och vi hjälper dig vidare!

Se resor

Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev