Guidade resor

Att åka med på en guidad rundtur med duktiga svensktalande samt lokala guider är ett utmärkt sätt att få ut det bästa av Afrikaresan. Du behöver bara slappna av och njuta av resan, vyerna, det fina boendena, maten och de spännande berättelserna.

Vi har skapat ett antal rundresor i grupp med erfarna guider som följer med på hela resan. Dessa resor har fasta avresedatum som du finner här på hemsidan. Hjärtligt välkommen att titta in på de följande sidorna för att hitta inspiration för att förverkliga drömresan till Afrika.

John Molelly safariguide

Safariresor

Safariresor är en av de mest lockande upplevelserna i Afrika och utgör hjärtat av den afrikanska resan. Hos oss kan du skräddarsy din safariresa till några av de mest ikoniska platserna, inklusive Krugerparken i Sydafrika, Serengeti i Tanzania, Masai Mara i Kenya, Botswana och Namibia och andra lika fascinerande platser i södra och östra Afrika. Välj mellan olika alternativ för boende under din safariresa, från lyxiga safarilodger till enklare boenden. Våra skräddarsydda safariresor ger dig möjligheten att uppleva de imponerande migrationerna, det fascinerande djurlivet och närkontakt med naturen på ett sätt som är svårt att föreställa sig. Med vårt erfarna team av guider och experter kan du vara säker på att varje detalj är perfekt ordnad, från boende i lyxiga lodger och safaricamps till spännande game drives.

Se resor
temaresor

Temaresor

Drömmer du om att spela golf på en av Sydafrikas fina golfbanor, gå en längre vandring eller njuta av informativa vinprovningar! Eller låt resan bli del av upplevelsen genom att färdas med tåg? Kanske vill du ta med familjen på safari? Hur du än vill spendera din semester så är möjligheterna till olika temaresor i södra- och Östra Afrika många. Här är endast fantasin som sätter gränserna! Har du speciella intressen eller om du letar efter en resa till Afrika som du inte kan hitta men som du gärna vill göra och uppleva! Varmt välkommen att höra av dig och vi hjälper dig vidare!

Se resor

Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev