Tillbaka

Därför ska ni resa till Tanzania med oss


Gå in på vår hemsida för tips och inspiration!
En resa till Tanzania är en resa tillbaka i tiden, till en tid då de stora däggdjuren vandrade i enorma hjordar över vår värld. Men Tanzania är mer än safari. Tanzania är också ett land rikt på kultur, historia och fantastiskt landskap. I Tanzania kan ni bada i vattenfall på Kilimanjaro, vandra genom historiska kvarter i Stone Town och möta människor från mer än 120 olika kulturer och folkslag. Låt oss, tillsammans med vår personal i Tanzania, ta med er på denna resa. Kontakta oss för ett skräddarsytt reseförslag på info@africantours.se eller ring oss på 031 164020.

VÅRT KONTOR I TANZANIA

Karibu Tanzania! När ni landar i Tanzania hälsas ni välkomna av våra kollegor från vårt kontor i Arusha. Läs mer om hur vi är med er under hela resans gång.

VÅRA GUIDER

I Tanzania arbetar våra egna guider och de är inte bara kunniga som uppslagsverk om Tanzanias natur och kultur, de är också fantastiska på att ta hand om er som reser, anpassa sig efter era önskemål och förutsättningar.

PARKER I TANZANIA

Tanzanias nationalparker och reservat erbjuder fantastiska djur och naturupplevelser med fler stora däggdjur än någon annan plats i världen och mer än hälften av alla afrikanska lejon.

TANZANIA BORTANFÖR TURISTSTRÅKEN

Tanzania skulle vara ett fantastiskt land att besöka även om Kilimanjaro, Ngorongorokratern och Serengeti inte fanns. Följ därför med oss bortanför turiststråken.Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev