Tillbaka

Skräddarsydd resa


Hej Ann!

Till att börja med vill vi önska dig en God Fortsättning på 2008. Både Kerstin och jag har rest en hel del tillsammans och även på egen hand i både lyx till super enkla arrangemang. Klart att vi var spända av förväntningar inför den här resan av flera skäl. Många inbokade upplevelser (hur skulle de bli?) och resa på egen hand med hyrbil i vänstertrafik osv. Allt har överträffat våra relativt högt ställda förväntningar på alla punkter. Till och med vädret som man inte råder över.

Vi gav dig ett par grundförutsättningar inför resan och det var att vi kom till Johannesburg och avreste från Cape Town 18 dagar senare. Sedan var det din erfarenhet, fantasi och vår budget som satte programmet. Helt perfekt! Vi är mer än nöjda. Vi har redan vänner som vill och kommer att kopiera vår resa via dig. Mixen mellan Krugers djurliv, strandliv i Cape St Francis, Knysna, bo på strutsfarm i Oudshoorn till Cape Towns stadsliv gjorde att vi inte för en sekund tyckte att resan blev seg och långtråkig.

Du har även lyckats med att pricka perfekt boendeform för oss (Robertson var en av flera höjdare) där alla har sin charm på sina egna sätt

Stort tack! Hälsningar
Kerstin och TorstenVill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev