Tillbaka

Vår resa i Sydafrika känns det fortfarande overklig


Hej Ann
Efter att nu varit hemma en vecka och hunnit smälta alla intryck från vår resa i Sydafrika så känns det fortfarande overkligt.

Vi hade en fantastisk resa med många härliga minnen som vi kommer ha med oss resten av livet. Allt har funkat klanderfritt med boenden, guidningar osv. Hade även lyckan att få se Big five i Kruger där till även wild dogs och hyena. Boendet och deras mat var helt suverän och guiden på safarin likaså. Även i kapstaden kände vi oss priviligerade med att ha bra utsikt från tabel mountin, fantastisk rundresa runt godahoppsudden och turen att ta oss ut till Roben island efter att färjan inte gått de två tidigare dagarna på grund av vind.
I Stellenbosch var vi på fantastiska vingårdar med en väldigt trevlig guide och ett härligt boende
Vår körning från Kapstaden till Port Elisabeth var helt fantastisk med varierande landskap och upplevelser, ja vi har ingenting att klaga på  Alla som säger att Sydafrika är ”farligt” kan jag inte förstå, vår upplevelse har varit att alla är vänliga, hjälpsamma och trevliga, (naturligtvis kan man säkert söka sej problem om det är det man är ute efter ).

Ville bara maila och tacka så mycket för all hjälp med vår bokning, eftersom det var första gången vi bokade på detta sätt så var vi lite nervösa vid ankomsten till Johannesburg men insåg att vi kunde känna oss lugna och trygga resten av resan.

Hoppas jag får nöjet att boka fler resor med er i framtiden, blir ni uppställda någon gång och behöver en reseledare kan ni alltid höra av er 

Med vänlig hälsning
Åsa VedinVill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev