Tillbaka

Semester i Afrika, sommar eller vinter?


Kombinationen av vacker natur, oförglömlig safari, god mat, goda drycker, intressant kultur samt sol och bad erbjuder Afrika den perfekta balansen mellan aktivitet och avkoppling. Vi tar hand om allt och ser till att ni får den perfekta resan oavsett era önskemål! Vi har lång erfarenhet som researrangör och med den tryggheten, passionen som driver oss och vår kunskap hjälper vi er att sätta ihop en oförglömlig resa.

Vi gör Afrika ditt Afrika!

 

Mauritius

 

Mauritius kommer att förtrolla dig och lyfta din själ vilket gör att du känner att du tillhör de få utvalda. Varje besökare får personlig uppmärksamhet. Kontrasten av en mängd olika färger och smaker, den gröna ön som ligger i det turkosa havet är en oas av lugn och ro. Här kan man vara och bara koppla av på några av de över hundra stränder som finns. Snorkling eller dykning vid korallreven som sträcker sig runt hela ön är en mäktig upplevelse.
Pris från 7 495 kr per person.

Läs mer om våra resor till Mauritius här.

 

Jul och nyårsresor

 

Det är hög tid att tänka på vad man vill göra eller vart man vill resa över jul och nyår. Vi har ett antal platser kvar på våra guidade resor. Passa på att boka innan de tar slut. Tänk vad skönt och åka på en resa till värmen med många upplevelser, bli omhändertagen, slippa tänka och bara koppla av. Res till Afrika och slipp julstressen och låt oss ordna resten! Pris från 34 985kr med flyg.
Läs mer om våra jul och nyårsresor här.

 

Rovos Rail-The Pride of Africa

 

Varför inte göra en resa med världens kanske lyxigaste tåg! Elegans och flärd i vagnar från kolonialtiden med bekvämlighet, god mat och service där inget fattas är Rovos Rails signum. Varför inte en golfresa med tåg i Sydafrika eller en längre tågresa från Kapstaden till Dar Es Salaam i Tanzania genom Botswana, Zimbabwe och Zambia.
Gör en tågresa från Kapstaden till Pretoria eller varför inte Pretoria till Victoriafallen eller omvänt. Vi hjälper er att sätta ihop ett paket där vi kombinerar andra resmål i Afrika med dessa lyxiga tågresor.
Pris från 11 400kr.
Läs mer om lyxiga tågresor med Rovos Rail här.

 

Barn till Sydafrika

Viktigt meddelande för er som reser med barn under 18 år till Sydafrika från 1 juni 2015!
Läs mer på vår hemsida här.
 Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev