Tillbaka

Kubu Kubu Tented Camp


 

Kubu Kubu Tented Camp är en tältcamp av fyrstjärnig standard med ett bra läge i centrala Serengeti. Lodgen har 25 tält som är byggda på träplattformar en bit ovanför marken. Med sitt läge uppe på en kulle har lodgen fin utsikt över den omgivande savannen. Lodgen håller en hög standard men är prisvärd och ett bra alternativ för er som vill bo lite lyxigare än t.ex. Nyati Migration Camp.

Boende
Aktiviteter
Bilder

Boende

Kubu Kubu har stora rum med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Det finns möjlighet att sätta in två extrasängar i tälten och lodgen är därmed ett mycket bra alternativ för familjer med barn/ungdomar. Tälten är stora och trivsamt/bekvämt inredda med riktiga sängar och ett riktigt badrum med dusch och toalett. Alla tält har en egen veranda med utsikt över savannen. Lodgens gemensamma utrymmen ligger i ett stort tält centralt i lodgens område. Även restaurangen har en fin utsikt över den omgivande savannen.

Aktiviteter

Kubu Kubu ligger i centrala Serengeti och det finns gott om djur runt lodgen året om. Inne i Serengeti är den enda aktivitet som är tillåten safari i jeep dagtid. Möjlighet finns också att åka luftballong då startpunkten inte är långt från lodgen.

Bilder

Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev