Tillbaka

2019-10-04: Jul, jul, strålande sol


Har ni fortfarande inte bestämt er för vad ni ska göra över jul & nyår? Då har vi ett fåtal platser kvar till vår favoritdestination – Afrika! Res iväg från slask och stress och upplev er bästa julklapp. Kombinationen av vacker natur, oförglömlig safari, god mat och goda drycker, intressant kultur samt sol och bad gör att Afrika erbjuder den perfekta balansen mellan aktivitet och avkoppling.

 

Låt oss hjälpa er att uppleva jul och nyår i värmen. Kontakta oss för ett skräddarsytt reseförslag på info@africantours.se eller ring oss på 031/164020 alternativt 08/410 609 90.

 

VI HAR FLYGBILJETTER TILL SYDAFRIKA

Vi har ett antal flygbiljetter kvar över jul & nyår till Sydafrika på bra datum och till förmånliga priser. Kontakta oss så vi kan skräddarsy er bästa julklapp

VI KAN SYDAFRIKA

Vårt team är precis hemkomna från Sydafrika, där vi besökt safarilodger och hotell samt gjort utflykter som våra resenärer gör på plats. Allt för att säkerställa att våra kunder får den perfekta resan och minnen för livet!  Ring oss på 031/164020 eller maila så skräddarsyr vi din drömresa.

SAFARI & STRAND I TANZANIA

Endast 4 platser kvar på vår guidade resa genom Tanzania med spännade safari och sol & bad på Zanzibar.
Utresa: 23 december, 2019
Hemresa: 2 januari, 2019
Pris från: 40 895 kr per person inkl. flyg

 

Läs mer och boka här

GE EN JULKLAPP TILL ETT BARNHEM

Vi samarbetar med A Reaching Hand i Sydafrika som är en ideell insamlingsorganisation som stödjer ett flertal lokala hjälpprojekt i och omkring Kapstaden – Ge en julklapp till någon som verkligen behöver. Kontakta oss för mer information.Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev