Tillbaka

En helt unik resa till Kenya


Vissa resor minns man med lite extra värme. En sådan resa är Det stora äventyret – Kenya & Zanzibar, där man inte bara får uppleva Kenyas fantastiska safari och kultur utan också får unika möten med massajfolket. Våra svensktalande erfarna färdledare Sven & Linda tar er med på ett äventyr med starka intryck där man får minnen för livet, men också chansen att bidra så att barn i Kenya får chansen till ett bättre liv. På denna resa till Kenya klimatkompenserar vi er resa till 100% och ni bidrar även till mer än 1 000 massajbarns utbildning. En fin känsla att ha med sig på resan!

Det Stora Äventyret

En resa fylld av upplevelser och starka intryck från det vilda Afrika tillsammans med Linda & Sven. Ni besöker Masai Mara, ett av jordens viltrikaste områden men också där Sven och Linda har en unik kontakt med massajfolket. Det gör att ni får upplevelser och möten som få turister har chans att få vara med om. 12 dagar/11 nätter

Pris från: 35 985 kr per person inkl. flyg

Läs mer och boka här

Om Sven & Linda

Våra guider Linda Rasmussen och Sven Zetterlund har i drygt 10 år guidat safariresor i Östafrika. Deras fantastiska historia tillsammans fick dem att öppna Afrikahuset, strax norr om Ängelholm, som är väl värt ett besök. Vi är otroligt stolta över att ha Linda & Sven som guider på vår unika rundresa till Kenya. En resa som skiljer sig mot andra och blir ett minne för livet!

Läs mer om Sven & Linda här

Mama Zebra Memorial Fund

En fond som startades år 2002 till minne av Sven och Lindas respektive som gick bort alldeles för tidigt. Fonden har bland annat finansierat två grundskolor, gymnasium och läkarstation. Reser du med oss till Kenya hjälper du till att bidra.

Läs mer om fonden här

Resekväll i Stockholm 16 maj

Torsdagen den 16 maj bjuder vi in dig och dina vänner till en inspirerande resekväll. Under kvällen kommer ni att få ta del av spännande rese-berättelser och nyheter från Tanzania & Sydafrika.

Datum: 16 maj 2019
Tid: 17:30 – 20:00
Plats: Luntmakargatan 25 Stockholm

Boka din plats här



Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev