Tillbaka

Zanzibar Bay Resort


Single trip page image Single trip page image

Zanzibar Bay Resort har 44 rum i olika rumskategorier. Resorten ligger precis vid stranden och har en stor infinitypool med poolbar samt solstolar och parasoller så det räcker till alla gäster.

 

Zanzibar Bay Resort ligger vägg i vägg med systerhotellet Paradise Beach Resort och som gäst på Zanzibar Bay Resort får man även lov att använda deras pool samt de aktiviteter som arrangeras där.

 

Tillsammans har dessa två hotell flera olika restauranger. En bufférestaurang samt en restaurang för á la carte. Det finns även en pir som går ut i havet och leder till en mysig bar och lounge, där det är trevligt att spendera eftermiddagen eller ta en drink före middagen.

 

Resorten har ett gym och hälsocenter med massagebehandlingar av olika slag. För den som vill boka på en utflykt på Zanzibar eller kanske en kortare safarivistelse, finns det personal på plats som hjälper till med detta.

 

I och med tidvattnet går det periodvis inte att bada vid stranden precis vid resorten. Det finns därför en gratis buss till deras "second beach", som inte är påverkad av tidvattnet på samma sätt. Här finns en bar och solbäddar till resortens gäster. Stranden är väldigt fin och man kan gå långa promenader.
Det finns även möjlighet att bada ute på piren, med en trappa ner i havet.

Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev