Tillbaka

Trou aux Biches


 

Trou aux Biches är ett femstjärnig resort som ligger på den nordvästra sidan av Mauritius, på en av Mauritius vackraste stränder. Hotellet har 6 restauranger att välja mellan, Thai, Indiskt, italienskt mm. Här finns även ett lyxigt Clarins spa och för den mer aktiva finns flera olika vattenaktiviteter att välja på samt ett sportcenter. Passar såväl par som familjer där det finns barnklubb och ungdomsklubb.

 

Beläget på en av de finaste semesterplatserna på ön, utspelar sig resorten med sina magnifika sviter och villor längs en lång strand och når tillbaka ytterligare 300 meter in i frodig, tropisk grönska.

 

I enlighet med de globala principerna för miljöskydd såg Beachcomber till att de gamla träden runt området bevarades.
Trou aux Biches är känt för sitt fantastiska läge och på grund av bra väder året runt gör det till en mycket eftertraktad semesterort i Mauritius.

 

Naturliga färger och tyger har valts speciellt i inredningen för att bevara den autentiska ön stil - ett varumärke som tillhör denna resort. Totalt 100 pooler, några av dem privata, gör detta hotell till det första valet för de välbärgade, med service i världsklass, spektakulära solnedgångar och en avslappnad atmosfär för att slutföra upplevelsen.

Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev