Tillbaka

Tanzania Bush Camp


Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image

Tanzania Bush Camps har två av Serengetis trevligaste och mest privärda boenden, dels den fasta tältlodgen i Seronera Valley (centrala Serengeti) och dels den mobila tältcampen som flyttas mellan norra Serengeti (juli - oktober) och södra Serengheti (december - maj) för att följa den enorma migrationen. Tanzania Bush Camp i centrala Serengeti är en liten tältcamp som är permanent så tillvida att den finns på samma plats året om. Däremot har den inga fasta strukturer och skapa ett mycket litet ekologiskt avtryck i naturen. Här bor ni naturnära men ändå bra. Småskaligt men samtidigt bekvämt.

Boende

Boende

 

På Tanzania Bush Camp bor ni bekvämt i ett stort tält med riktiga sängar, dusch, toalett, myggnät och elektricitet. Lodgen får el från solen och använder endast generatorer som backup. Lodgen har två stora gemensamma tält för, ett mässtält för måltider och ett loungetält med reception och gemensamma ytor för att bara njuta av en kall dryck och slappna av efter en safaridag.

Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev