Tillbaka

Sentrim Elementaita Lodge


Sentrim Elementaita Lodge ligger vackert alldeles intill Lake Elementaita strax utanför Lake Nakuru National Park i Kenya. Lodgen har utsikt över sjön från de flesta rum och från de gemensamma ytorna som poolen och restaurangen. Lodgen håller en bra mellanklass och har förutom restaurang och pool, bar, lekhörna för barn och ett gym.

Boende
Aktiviteter

Boende

Lodgen har 84 rum, varav 4 familjerum. Alla rum är rymliga och har en dubbelsäng eller två enkelsängar, med undantag för familjerummen som har fyra sängar. Alla rum har TV, toalett och dusch. Rummen ligger i runda hus som är utspridda över lodgens område. De flesta av rummen har utsikt över sjön. Hotellet har även gratis WiF i alla rum.

Aktiviteter

Sentrim Elementaita är framförallt ett boende för er som vill besöka Lake Nakuru National Park men lodgen har också kapacitet att arrangera konferenser och möten. I närheten av hotellet finns även det privata reservatet Soysambu Conservancy där ni kan göra game drives och bush walks. Reservatet är inte lika rikt på djur som Lakle Nakuru men till skillnad från Lake Nakuru går det att göra safaris till fots här. Soysambu Conservancy är rikt på fåglar och värt ett besök för fågelskådare.

Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev