Tillbaka

Reef & Beach Resort


Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image

Reef & Beach Resort ligger mellan Jambiani och Makunduchi Village, på den sydöstra kusten av Zanzibar, bara 64 km från huvudstaden Stone Town och dess internationella flygplats. Här kan man njuta av en trivsam resort med bästa läget alldeles vid havet. Stränderna är orörda och havet är turkost. Med närheten till havet och närliggande rev, har man alltid en frisk bris från Indiska oceanen.

Boende
Aktiviteter

Boende

Reef & Beach Resort är en enkel men trevlig resort och har 20 bungalows och 24 sviter/rum, en pool, ett spa samt en bar och restaurang. Resorten är en blandning av europeisk komfort och afrikansk stil och har en egen liten sandstrand och en brygga som går ut i havet och leder till en mysig bar och lounge. Ute på piren är eftermiddagssolen riktigt härligt och med solbäddar längst ut,har man första parkett för solnedgången.

Aktiviteter

Tidvattnet gör att vissa tider på dagen går det inte att bada i havet från stranden. Många passar då på att ligga vid poolen, eller ta en promenad ut i sanden. Ute på piren finns det också möjlighet att bada.

Vill man vara aktiv har de aktiviteter på hotellet, men för den som bara vill ta det lugnt finns det många lite lugnare ställen med solsängar.

Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev