Tillbaka

Paradise Beach Resort


Single trip page image Single trip page image

Paradise Beach Hotel Resort ligger i Uroa, bara 35 km från huvudstaden Stone Town och dess internationella flygplats. Resorten är 4-stjärnig och har alla tänkbara faciliteter. Med ett läge precis vid stranden får man en riktigt härlig vistelse.

Boende
Aktiviteter

Boende

Paradise Beach Hotel Resort är byggd i afrikansk stil men har ändå en europeisk komfort. Här finns 56 rum i olika rumskategorier. Resorten har en stor inbjudande pool som omges av svajande palmer och en trevlig pool-bar. Det finns flera olika restauranger samt en pir som går ut i havet och leder till en mysig bar och lounge, där det är trevligt att spendera eftermiddagen eller ta en drink före middagen.

Aktiviteter

Här finns ett gym och hälsocenter med massagebehandlingar av olika slag. För den som vill boka på en utflykt på Zanzibar eller kanske en kortare safarivistelse, finns det personal på plats som hjälper till med detta.

 

I och med tidvattnet går det periodvis inte att bada vid stranden precis vid resorten. Det finns därför en gratis buss till deras "second beach", som inte är påverkad av tidvattnet på samma sätt. Här finns en bar och solbäddar till resortens gäster. Stranden är väldigt fin och man kan gå långa promenader.

 

Det finns även möjlighet att bada ute på piren, med en trappa ner i havet.

Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev