Tillbaka

Mara Sentrim Camp


 

Mara Sentrim Camp är en trevlig tältcamp av bra mellanklass med ett bra läge i östra Masai Mara. Lodgens rum ligger i fasta tält som är byggda på en plattform av trä. Rummen har stora sängar, golv, toalett och dusch. Lodgen erbjunder ett bekvämt med samtidigt naturnära boende.

Boende
Aktiviteter

Boende

Mara Sentrim Camp erbjuder ett boende av bra mellanklass. Det är inte lyx men rustikt och trevligt och lodgen har allt ni behöver. Lodgen har rum i tre olika kategorier; tält (standardrum), deluxerum och familjerum. Deluxerummen och familjerummen är inte tält Tälten är stora och rymliga med ett riktigt golv, sängar och badrum med toalett i varje tält. Familjerummen är perfekta för er som reser med barn/ungdomar och vill kunna bo tillsammans. det finns dock bara sex familjerum så var uite i god tid. Lodgen har restaurang, bar och en pool med separat pool för de minsta barnen.

Aktiviteter

Den huvudsakliga aktiviteten vid Mara Sentrim Camp är safari i jeep inne i Masai Mara National Reserve. Lodgen har ett bra läge precis på gränsen till reservatet i ett område där det finns gott om djur året om. En höjdpunkt varje år är den stora migrationen som passerar området där lodgen ligger mellan augusti och oktober. Masai Mara är rikt på stora djur och på en safari med utgångspunkt från Mara Sentrim Camp har ni goda chanser att se mängder av djur som t.ex. lejon, leopard, hyena, buffel, elefant, impala, giraff, flodhäst och många fler.

Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev