Tillbaka

Manta Resort


Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image

The Manta Resort är ett ganska nyligen renoverat hotell beläget på den norra delen på Zanzibars grannö Pemba. Hotellet ligger på en fantastisk strand innanför ett färgsprakande korallrev. Hotellets rum och gemensamma utrymmen håller en rustik standard, det är inte klassisk lyx. Maten. Servicen, stranden, havet, korallrevet och allt runtomkring är dock av absolut toppklass här.

 

Manta Resort är inte för alla. För er som vill ha folkliv, aktiviteter, utflykter och en på andra sätt aktiv semester är det inte rätt plats. Manta Resort är för er som vill njuta an en tropisk paradisstrand som uppfyller alla era drömmar. För er som vill ha tystnad lugn och möjligheter till en och annan aktivitet såsom dykning, snorkling och havskajak.

Boende
Aktiviteter

Boende

Boendet på Manta Resort är All inclusive, all mat och dryck ingår och även en daglig behandling på hotellets spa.

 

Boendet på Manta Resort är rum av tre kategorier. Sea front villas Sex ganska stora luftiga, luftkonditionerade hus med en privat veranda ut mot Indiska Oceanen. Superior garden rooms är stora luftiga., luftkonditionerade rum byggda i två hus. Varje hus innehåller två superior garden rooms så det finns totalt 4. Ett av husen har en dörr mellan rummen och passar således perfekt för familjer. Rummen har delvis havsutsikt. Garden rooms är lite enklare och lite mindre rum som fortfarande är mycket bra, rymliga och trevliga. Rummen ligger i små stugor i den lummiga tropiska trädgården. Dessa rum är inte luftkonditionerade.

 

Manta Resort har nyligen byggt till ett helt unikt undervattensrum. Ni bor fyra meter under ytan omgiven av koraller och färgglada fiskar. Ett helt unikt boende som kommer att ge en extra dimension till er semester i Tanzania.

Aktiviteter

Aktiviteterna på Manta Resort är vattenaktiviteter. För dykentusiasten är Manta Resort ett paradis med fantastiskt klart vatten och fina korallrev, utan någon som helst trängsel. Andra aktiviteter som går att göra med hotellet som utgångspunkt är snorkling, havskajak och solnedgångstur i traditionell fiskebåt (Dhow).

Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev