Tillbaka

Makutsi


 

Makutsi Safari Springs är en familjeägd lodge beläget vid Makutsiflodens strandbank mellan Drakenbergsbergen och Krüger National Park. På Makutsis mer än 12000 hektar stora naturområde finner ni det mesta och bästa av det afrikanska vildlivet, inklusive ”The Big Five”- Lejon, buffel, leopard, elefant och noshörning. Makutsis guider är tränade att ge er den bästa upplevelsen av alla olika delar av naturen och det inkluderar mycket mer än bara dessa fem arter. Eftersom Makutsi Game Reserve är ett privat viltreservat finns vissa regler. Bara erfarna och kvalificerade guider får köra bilarna på grund av deras professionalism och sätt att respektera naturen och dess vilda liv. Detta gör att ni får chansen att beskåda det vilda livet på ett avslappnat sätt. En annan regel är att bara två fordon åt gången får stanna vid ett djur. Detta för att ge dem utrymme och respekt och för att ge er en spektakulär och exklusiv rundtur.

 

Makutsis stolthet är det egna naturliga mineralkällvatten som kan avnjutas i den 33 grader varma utomhuspoolen eller det romerska badet som finns inomhus. Det perfekta sättet att slappna av och ladda batterierna mellan safaris och andra äventyr. Samma nyttiga mineralvatten används i bungalowernas vattenkranar och duschar.

 

Både restaurangen och baren är byggda som en öppen “Lapa”, vilket möjliggör en naturlig och avslappnad atmosfär där människor gillar att mingla och prata om de dagliga händelserna. På Makutsi fokuserar man på att alltid servera närodlat och ekologisk mat

 

Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev