Tillbaka

Fun Beach Hotel


Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image

Fun Beach Hotel är ett trevligt och prisvärt boutiquehotell i mellanklass med ett perfekt läge, på stranden i Jambiani på sydöstra Zanzibar.

 

Hotellet har 40 rum, indelat i två kategorier, front pool bungalows och back pool bungalows. Den enda skillnaden mellan rummen är deras läge. Front pool bungalows ligger närmare stranden.

 

Boende
Aktiviteter

Boende

Hotellet har två pooler och rummen ligger i små bungalows intill poolerna. Rummen är rustika men bekväma. Väggar och golv är i betong som mjukas upp med mattor och kuddar i glada färger. Betongväggar och golv klarar fukten på Zanzibar bra och tillsammans med att alla rum har AC så ger det en fräsch och sval känsla.

 

Rummen är likadana, det är endast läget som skiljer dem åt. Rummen har en stor dubbelsäng och en bäddsoffa och rymmer bekvämt 2 eller 3 vuxna personer i varje rum. Rummen har stora garderober och eget badrum. Alla rum har en liten veranda ut mot poolen.

 

Aktiviteter

Hotellet har en bar och restaurang i en separat byggnad. För den som vill aktivera sig finns bordtennis, foosball och biljard. I Jambiani anordnar en hel del aktiviteter. Jambiani är känt som ett av Zanzibars bästa platser för att kitesurfa. Under juli till september och december till mars är vindarna gynnsamma om ni vill prova på att kitesurfa. Det finns i Jambiani även möjligheter att segla, snorkla och fiska samt en mängd andra aktiviteter.

Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev