Tillbaka

Buhala Lodge


Buhala Lodge är en mysig safarilodge med ett perfekt läge precis vid Crocodile River, alldeles utanför den södra delen av Krugerparken.  Från lodgens stora terrass kan man sitta och beundra den vackra utsikten över Kruger National Park och se hur djuren kommer ner till floden för att dricka. Ofta kommer elefanter och antiloper hela vägen upp till lodgen.

 

Buhala Lodge är familjeägt och fokuserar mycket på att ge gästerna den allra bästa upplevelsen. På Buhala Lodge finns 17 rum i olika rumskategorier, en restaurang och bar. Lodgen är känd för sin goda mat och har en vinlista med endast de finaste sydafrikanska vinerna. Måltiderna serveras antingen utomhus på terassen eller i restaurangen och det är en avkopplande atmosfär. På lodgen finns ett spa med en fantastiskt utsikt över Kruger National Park och Crocodile River, där de erbjuder en mängd olika behandlingar för dem som vill koppla av efter en lång dag

 

Under safariturerna i Kruger National Park åker man i öppna jeepar med lodgens mycket erfarna guider. Man åker iväg tidigt på morgonen och har en hel dag med spännande safari. Buhalas gäster har också den sällsynta möjligheten att kunna spela golf på exklusiva Leopard Creek Country Club. Golfbanan, som vanligtvis endast är reserverad för medlemmar, erbjuder en safariupplevelse samtidigt som man utmanar sina golffärdigheter på en av Sydafrikas främsta golfbanor.

 

Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev