Tillbaka

Arusha Planet Lodge


Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image

Arusha Planet Lodge är ett trevligt mellanklasshotell beläget i Moshono i utkanten av Arusha. Hotellet ligger vackert med utsikt över Mount Meru. Hotellet har en huvudbyggnad med reception, souveniraffär, bar och restaurang och rum som ligger i små runda hus, med två rum i varje hus, utspridda i hotellets trädgård. Hotellets pool ligger i motsatt ände av trädgården från receptionen sett och har vacker utsikt över Mount Meru. Ägarna till Arusha Planet Lodge öppnar ett till hotell, Airport Planet Lodge, alldeles intill Kilimanjaro Airport i juli 2017.

Boende
Aktiviteter

Boende

Hotellets rum ligger i runda hus utspridda i trädgården. Varje hus har två rum som alla har antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar. Samtliga rum har myggnät, toalett med dusch och AC. Det finns några rum på hotellet med dörr emellan (interconnected rooms) som är perfekta för familjer.

 

Hotellet har WiFi som inte kostar extra men det fungerar enbart i receptionen och restaurangen. Några av rummen som ligger närmast restaurangen har WiFi med det är där en svag signal och ganska långsamt. Måltider äts i restaurangen.

Aktiviteter

De flesta av våra resenärer som gör en safari i norra Tanzania bor en eller några nätter på Arusha Planet Lodge. Ni som reser på vår populära resa Tanzaniasafari med Zanzibar bor två nätter på hotellet innan er safari. Första natten vid ankomst och därefter gör ni en culutre walk er första dag och bor en natt till.

 

Om ni bor några nätter på Planet Lodge utan ett program kan ni med fördel ta en taxi in till centrala Arusha och besöka t.ex. Arusha Cultural Center eller Masai Market. Om ni vill göra en lite längre utflykt är Arusha National Park en bra dagstur. I Arusha National Park kan ni göra safariturer till fots och i jeep.

Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev