Tillbaka

Resor till Sydafrika


Resor till Sydafrika

 

Här hittar ni alla våra resor till Sydafrika. Sydafrika är ett land som erbjuder det mesta av det bästa. En resa till Sydafrika ger dig på många sätt hela världen i ett land och erbjuder de allra flesta naturtyperna, allt från öken till regnskog. Sydafrika är en fantastisk destination med en imponerande mångfald av upplevelser. Landets storslagna storlek ger dig möjlighet att utforska en mängd olika sevärdheter och aktiviteter. Det är inte konstigt att Sydafrika blir allt mer populärt bland resenärer.

 

På en resa till Sydafrika kan du kombinera metropolen Kapstaden med att spana efter Afrikas vilda djur i världsberömda Krugerparken. För dig som älskar att vandra finns de mäktiga Drakensbergen, och för dem som söker extra adrenalin, varför inte kasta dig ut i världens högsta bungyjump? Vill ni hyra en bil och köra runt i Sydafrika på egen hand finns vackra Garden Route, som tar dig via världsberämda vindistrikt till turistorter som Knysna och Port Elizabeth. På din resa till Sydafrika kommer du att möta olika kulturer, avnjuta gourmetmat, smaka några av världens bästa viner, åka på safariresor och träffa fantastiska människor!

 

Safariresor i Sydafrika

En resa till Sydafrika innebär spännande Big Five-safaris i några av Sydafrikas absolut bästa nationalparker, en djupdykning i landets kulturarv efter apartheid, en gastronomisk upplevelse i världsklass med utsökta maträtter och vin, samt en vänlig befolkning som sträcker sig långt för att du ska känna dig välkommen i deras vackra land. Safari i Krugerparken är en oförglömlig upplevelse där naturens storslagenhet och det rika djurlivet tar andan ur en. Parken, som sträcker sig över nästan 20 000 kvadratkilometer i Sydafrika, är hem åt en fantastisk mångfald av vilda djur, inklusive elefanter, lejon, noshörningar och leoparder. På den öppna savannen kan man se elefanter som vandrar fritt, giraffer som sträcker sina långa halsar mot trädtopparna och gnuer som rör sig i stora hjordar.

 

Prisvärt utan tidsskillnad

Prisläget i Sydafrika är mycket fördelaktigt, med kostnader som oftast är mycket förmånliga för oss svenskar. Du får med andra ord mycket värde för dina pengar när du är på plats. Andra fördelar är att det inte är någon tidsskillnad att tala om mot Sverige, och att den bästa tiden att besöka landet är under våra kalla vintermånader, vilket är en extra fördel.

 

 

Reseförslag

 

Samtliga reseförslag är endast exempel och kan skräddarsys helt enligt dina önskemål gällande destinationer, antal dagar och upplevelser.Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev