Tillbaka

Rufiji River Camp


 

En prisvärd mellanklass lodge med ett mycket bra läge precis vid den stora Rufijifloden inne i Selous Game Reserve. Lodgen är en av de äldsta i Selous och därav har den absolut bästa läge. För några år sedan togs den över av nya ägare och har fått en ordentlig uppfräschning. Rummen ligger alla i fasta tält och de är enkla men bekväma och fräscha. Samtliga tält har egen toalett och dusch och en liten veranda. Rör er inte själv mellan tälten på kvällarna då det kan finnas djur mellan tälten. Låt någon av lodgens vakter eskortera er. Lodgens guider är mycket duktiga och har djup kunskap om djur och natur i området kring lodgen.

Boende
Aktiviteter

Boende

På Rufiji River Camp bor ni i fasta tält som alla har riktiga sängar och toalett med dusch. Lodgen är inte lyxig men håller en mycket bra mellanklass standard. Lodgens drivs av Foxes in Africa som är ett av Tanzanias med välrenommerade hotellföretag som drivit safarilodger i södra Tanzania sedan 80-talet.

Aktiviteter

Rufiji River Camp är en safarilodge där boendet är baserat på så kallad fly in safari. Detta innebär att ni flyger till Selous och gör sedan era safariaktiviteter med guider som arbetar på lodgen. Lodgen arrangerar safari i öppna jeepar, i båt på Rufijifloden och till fots.

Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev