Tillbaka

Pole Pole Bungalows


 

Pole pole är Swahili  och betyder långsamt, eller ta det långsamt. Namnet är verkligen passande då hotellet är en plats för att sänka tempot och bara njuta av livet. Precis som närliggande Kinasi Lodge ligger Pole Pole vid stranden iett stort marint reservat vilket innebär att det erbjuder unika möjligheter till snorklign i oexploaterade korallrev med ett liv som lyser i regnbågens alla färger. Hotellet har endast sju rum och det råder ett lugn här. Trängsel existerar inte.

 

Boende
Aktiviteter

Boende

Pole Pole Bungalow Resort erbjuder fem bungalowsmed två enkelsängar eller en dubbelsäng i vardera samt två extra stora sviter där ni kan bo fyra tillsammans, perfekt t.ex. för en barnfamilj. Pole Pole kombinerar barfota-lyx med bra mat och en mängd aktiviteter som gör det till den perfekta tillflyktsorten för resenärer som vill slappna av och njuta efter en safari i Tanzania eller Kenya

Aktiviteter

Förutom att sola och bad på stranden och vid poolen erbjuder Pole Pole snorkling och dykning i världsklass. Hotellet ligger i ett marint reservat med ett djurliv som formligen exploderar i färger. Om ni vill ge er ut på längre äventyr är Mafia Island en av de bästa platserna i världen att se valhajar. Valhajar kan ses året om i vattnen utanför Mafia men den absolut bästa perioden är den europeiska hösten.

Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev