Tillbaka

Pakulala Safari Camp


Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image Single trip page image

Pakulala Safari Camp är en liten, exklusiv, tältcamp belägen på Ngorongorokraterns kant, på den södra sidan av den väldiga kalderan. Pakulala kombinerar den lilla safarilodgens rustika, exklusiva, naturnära känsla och upplevelse med den magiska utsikten över Ngorongorokratern som ni också kan få på de betydligt större safarihotellen. På så vis är Pakulala det bästa av två världar och ett boende som ni kommer att minnas som en del av den unika upplevelsen på er safari i Tanzania.

Boende
Aktiviteter

Boende

Pakulala består av endast 11 tält, det är aldrig trångt här. Alla tälten är stora och rymliga och har full ståhöjd inuti. De är inredda i en elegant stil som påminner om det sena 1800-talets safari. Ett litet boende på en exceptionell plats med fina material.

 

Trots att tälten står på marken och ger en väldigt naturnära upplevelse andas boendet konformt och lyx, tölten är utrustade med två bekväma queen size-sängar, privat badrum med dusch, eko-toalett, och lokalt handgjort handfat och spegel.

 

Varje tält är försett med duntäcke, kuddar, 100 % bomullslakan & handdukar, bagagehyllor och safaristolar att njuta av den stjärnklara tanzaniska natten från medan du kopplar av efter en safaridag på din terrass.

 

Aktiviteter

De allra flesta som gäster på Pakulala bor en natt i samband med en safaritur i kratern. Lodgen ligger idealiskt till, med enkel tillgång till både nerfartsvägen och uppfartsvägen på kraterns södra del. För den som vill upptäcka mer av det fantastiska landskapet omkring Ngorongorokratern i det vackra och dramatiska naturområdet Ngorongoro Crater Highlands så kan Pakulala användes som utgångspunkt för dagsturer till Olmotikratern och/eller Empakaikratern, vandringar på de fina vandringsleder som finns i området eller besök i massajbyar.

Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev