Tillbaka

Mara Serena Lodge


Serena Hotels är en av Östafrikas allra mest välrenommerade hotellkedjor. De har hotell och safarilodger i Kenya, Tanzania, Uganda och Rwanda. Liksom alla Serenas hotell har Mara Serena Lodge ett perfekt läge inne i Masai Mara National Reserve i södra Kenya.

Detta är en lodge, dvs. inte ett tältcamp, och ett mycket bra boende alternativ för er som vill ha väggar omkring er när ni sover. Lodgen ligger på en kulle med utsikt över stora delar av Masai Mara. Lodgen är byggd som en hästsko med ett pool däck mitt i. Från poolen har ni ostörd utsikt över savannen. Denna lodge är ett bra alternativ för er som reser med barn.

Boende

Boende

Mara Serena Lodge har rum i små runda hus som är sammanlänkade och byggda i en hästskoform uppe på en kulle. Samtliga rum är stora och i standardutförande dubbel eller twinrum. Det går att sätta in en extrasäng så att de blir trippelrum. Lodgen har ett fåtal rum med de dörr emellan, så kallade interconnceted rooms, som passar bra till familjer som vill bo tillsammans. Alla rum har egen toalett med dusch/bad.

Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev