Tillbaka

Hotel Mediteranneo


 

Trevligt och bra hotell av bra mellanklass beläget på en fin sandstrand cirka 15 km norr om Dar Es Salaam. Hotellet har stora och bra rum som passar familjer som vill bo tillsammans. Hotellet har en omtyckt restaurang, pool, bar och ett litet gym.

Boende
Aktiviteter

Boende

 

Rummen på Hotel Mediterraneo är byggda i Medelhavsstil med vita väggar. Rummen är stora och luftiga och samtliga har egen toalett/badrum. Rummen är dubbel- eller twinrum men det går att sätta in extrasängar. Tre personer bor bekvämt i ett rum. En familj på fyra personer kan också bo tillsammans även om det kanske är lite trångt. Hotellet har en restaurang som är mycket uppskattad av såväl hotellets gäster som lokalbefolkning.

Aktiviteter

 

Hotel Mediterraneo ligger direkt på stranden och erbjuder ett bra boende för er som vill stanna i Dar Es Salaam några dagar och mest är intresserade av sol och bad. Hotellets läge gör att det också är en bra utgångspunkt för safariresor till södra Tanzanias parker som Selous Game Reserve och Mikumi National Park. Kortare turer går också att göra till attraktioner som Bongoyo Island, Bagamoyo eller Makumbusho Village Museum.

Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev