Tillbaka

Arusha Hotel


 

The Arusha Hotel, som numera heter Fourpoints By Sheraton The Arusha Hotel, men som alltjämt mestadels kallas kort och gott Arusha Hotel, är ett av de äldsta och mest klassiska hotellen i Arusha. Hotellet byggdes redan 1894 och är sedan länge något av ett landmärke i Arusha. Trots att hotellet ligger mitt i centrum så har hotellet en stor trädgård med pool som är lugn och insynsskyddad. Hotellet har renoverats och restaurerats många gånger sedan det byggdes men den koloniala charmen har bevarats väl.

 

Rummen på hotellet är stilrena och mycket välskötta. restaurangen har förutom sin stora trädgård med pool också ett gym, restaurang, bar och ett casino.

 

Boende
Bilder

Boende

Rummen på Arusha Hotel är fina och nyligen har alla genomgått en grundlig renovering. Hotellets huvudbyggnad ute mot gatan har vissa rum som delar av dygnet har lite störande ljud. Vi bokar alltid, i mån av tillgänglighet rum i den nyare byggnaden i trädgården eller rum i huvudbyggnaden som vetter mot trädgården, dessa störs inte alls av vägen intill hotellet. Alla rum har eget badrum som är av högsta standard. Förutom enkel- och dubbelrum har hotellet några sviter samt en del lite extra stora, deluxe och premium, dubbelrum.

Bilder

Vill du har mer inspiration, nyheter och restips kring våra spännande resor och upplevelser?

Prenumerera på Nyhetsbrev